گزارش تصویری نوزدهمین سمینار تشخیص و درمان بد عملکردی دریچه کامی-حلقی (VPI) ۳۰ شهریور تا ۲ مهر ۱۳۹۸

سمینار تشخیص بی کفایتی دریچه کامی-حلقی و آموزش تکنیک های نوین جراحی  با حضور پروفسور سامرلد از انگلیس و به میزبانی مرکز تحقیقات جمجمه، صورت و شکاف از تاریخ ۳۰ شهریور ماه لغایت ۲ مهر ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. جلسه معاينه و تشخيص بیماران شکاف لب و کام نیز در تاریخ ۳۱ شهریور ماه در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.
در این جلسه كه با حضور پروفسور سامرلد، جمعی از اعضای تیم شکاف لب و کام اصفهان و شرکت کنندگانی از رشته های جراحی اطفال، پلاستیک، فک و صورت، گفتاردرماني، ارتودانتیکس و دندان پزشکی حضور داشتند،  ۱۹ بیمار با سابقه  شكاف لب و كام از استان های مختلف کشور بررسي شده و نقشه ی درمان ایشان هر يك تعیین شد.
در این سمینار،  ۱۲ بیمار توسط پروفسور سامرلد تحت جراحی قرار گرفتند.

تیم پزشکی