پیام بالای صفحه

تیم شکاف لب و کام

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

کلینیک شکاف لب و کام اصفهان

"كلينيك شكاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان" به عنوان اولين مركز تخصصی- درمانی شكاف لب و کام و ناهنجاری های فكی- صورتی در ايران شناخته می شود. اين كلينيك با هدف ارائه درمان‌های تیمی و بهبود وضعيت درمانی بيماران دارای شكاف لب و کام ، از سال ۱۳۸۷، كار خود را به طور رسمی در دانشکده علوم توانبخشی شروع كرده و تا به امروز بیش از ۳۵۰۰ بیمار را  از سر تا سر ايران، تحت  پوشش قرار داده است.

جلسات هفتگي ویزیت بیماران  به صورت تیمی و با حضور متخصصين مجرب در رشته های جراحی اطفال، جراحی پلاستيك، جراحي فك و صورت، گوش و حلق و بيني، آسيب شناسي گفتار و زبان، دندانپزشکی، ارتودنسی،ژنتیک، پروتزیست دهانی و با همکاری رادیولوژیست، شنوایی شناس و پرستار برگزار می شود. اين متخصصين پس از بررسی همه جانبه بيمار، به بحث و مشورت در زمينه اولويت بندی و تنظیم بهترين راهکارهای درمانی بر اساس شرايط فردی و خانوادگی بيماران می پردازند تا بدين صورت اقدامات درمانی مورد نياز را مشخص کرده، از تداخل در امر درمان و سردرگمی و سرگردانی بیماران جلوگيری کنند.

همچنین "بخش گفتاردرمانی" این کلینیک به صورت فعّال زیر نظر اساتید باتجربه در حیطه گفتار شکاف کام آماده خدمت رسانی به بیماران می باشد.

خدمات کلینیک شکاف لب و کام اصفهان:

1. تشكيل پرونده ی درمانی جامع
  2. ارزیابی ادراکی گفتار با استفاده از آزمون CAPS-A زیر نظر اساتید با تجربه
  3. درمان خطاهای گفتاری بیماران مبتلا به شکاف کام
  4. معاینه بیماران طی جلسه تیمی با رویکرد چند رشته ای
  5. به کارگیری ابزارهای تشخیصی و درمانی از جمله فلوروسکوپی، نیزوآندوسکوپی، نیزومتری و CPAP
  6. پیگیری روند درمان بیماران بصورت منظّم
  7. ارائه ی مشاورات لازم در زمینه مراقبت های مورد نیاز در حیطه های مختلف از بدو تولد تا بزرگسالی
  8. ارائه درمان‌های مداخله زودهنگام برای خانواده ها جهت پیشگیری از ایجاد مشکلات همراه
  9. چاپ کتابچه و بروشور در موضوعات مورد نیاز بیماران و خانواده ها
  10. برگزاري كارگاه ها و همايش هاي سالانه  با مشارکت و همکاری متخصصین داخلی و خارجی جهت ارتقاء سطح علمی متخصّصین و بالا بردن کیفیت خدمات درمانی

*** دسترسی به کلینیک شکاف لب و کام اصفهان: