پیام بالای صفحه

***توجه: تیم شکاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هیچ گونه ارتباط و یا همکاری با خیریه امام حسین (ع) و یا کلینیک لبخند ندارد.

کارگاه آموزشی تشخیص و جراحی شکاف کام

این کارگاه توسط تیم شکاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) و با همکاری انجمن جراحان اطفال،جراحان پلاستیک اصفهان و انجمن خیریه حضرت امام حسین (ع) برگزار می شود و جهت همکاران زیر ۲۰ امتیاز بازآموزی دارد:

۱. فوق تخصصین جراحی اطفال

۲.فوق تخصصین جراحی پلاستیک

۳.متخصصین گوش و حلق و بینی

۴. متخصصین بیهوشی

۵.متخصصین رادیولوژی

۶.متخصصین جراحی فک و صورت

محل برگزاری و برنامه کارگاه در تصاویر زیر آمده است:

جهت ثبت نام و دریافت امتیاز بازآموزی کارگاه به سایت آموزش مداوم پزشکی کشور مراجعه فرمائید.

توجه: گفتاردرمانگران علاقه مند به حضور در جلسات تشخیصی کارگاه می توانند جهت  ثبت نام با کلینیک شکاف کام تماس حاصل نمایند. هزینه شرکت در هر جلسه متعاقبا اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است که این کارگاه برای گفتار درمانگران امتیاز بازآموزی ندارد

شماره تماس کلینیک: ۰۹۱۰۳۴۹۳۲۴۴