پیام بالای صفحه

***توجه: تیم شکاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هیچ گونه ارتباط و یا همکاری با خیریه امام حسین (ع) و یا کلینیک لبخند ندارد.

حضور معاونت تحقیقات و فناوری در کلینیک شکاف کام

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر نعمت بخش در تاریخ ۲۴/۰۶/۹۴ از کلینیک شکاف لب و کام و مرکز تحقیقات ناهنجاری های جمجمه ای –صورتی و شکاف کام بازدید نموده و در جلسه معاینه بیماران تیم شکاف لب و کام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شرکت کردند.

در این جلسه دکتر ابدالی، مسئول وقت تیم تاریخچه ای از فعالیت های تیم از سال ۸۷ تاکنون را ذکر کرده و چشم اندازی از اهداف آینده تیم را ترسیم نمودند. همچنین سرکار خانم دکتر درخشنده مسئول کلینیک شکاف لب و کام از دستاوردها و نیز محدودیت های موجود گفتند و تقاضا نمودند تیم را جهت افزایش خدمت رسانی به بیماران و ارتقای سطح آموزشی متخصصین به منظور بهبود کیفیت خدمات درمانی حمایت نمایند.

قابل ذکر است در این جلسه، سرکار خانم دکتر رضائیان معاون پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی، دکتر صادقی، آقای شفیعی و جمعی از اعضای تیم از جمله دکتر داوری، دکتر مجلسی و خانم ها رضایی و خانلر حضور داشتند.